PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : [WONNNNNNN] 20 Eylül Günün Üst Maçı

Fumenin Usta Maç Editörleri
20-09-2008, 05:54
:won: Fenerbahçe - Gençlerbirliği :won:

Fenerbahce icin artık hayati onem tasıyan bir mac...Haftalardır sure gelen kotu futbol + kotu skorlar camiyayı bi hayli mutsuz etti ve Kadıkoydeki bu mac butun macların telafisi niteliginde zira son 10 yılın en kotu haftalarını geciren bi fenerbahçe var karsımızda...Genclerbirligi gene her sene oldugu gibi orta duzey futbolla yoluna devam eden bir ekip...Fenerbahce sezon basından beri sakat futbolcuların ceremesini cekiyor ve bu kervana Semihinde eklenmesinden sonra takımda performans daha da dusmus durumda, Genclerde ise onemli eksik yok...Fenerbahce'de defansif hatalar cok olmaya basladı ve karsısında bu hataları degerlendirebilecek ligin iyi takımlarından biri var ...Genclerde iyi gitsede defansif yonden pek saglam degil ve son Porto macında kendini parcalayan Guiza'yı durduramayabilirler...Genclerbirligi T.Direktoru defansı biraz daha sıkı tutacaklarını soyledi ancak bizce forvet hattını besleseler daha verimli olur cunku fb üstüne gelinince hata yapmaya baslayan bir ekip haline donustu...Eger Genclerbirligi defans agırlıklı oynarsa Fenerbahce macı daha kolay yurutur ve istedigi sonucu alır...Macta bol gol izleriz ve iyi bi üst macı olur diye dusunuyoruz...
:won::won: Tahmin: 2.5 ÜST & 1.45 :won::won:

MUHTEMEL 11'LER
F.BAHÇE: Volkan B. - Gökhan - Lugano - Yasin - Carlos - Maldonado - Selçuk - Emre - Uğur - Alex - Güiza
G.BİRLİĞİ: Periç - Erkan - El Saka - Traore - Ergün - Mehmet Nas - Koray - Kerem - Engin - Mustafa - Djite

***** HERKESE BOL SANS *****

player75
20-09-2008, 07:45
fenerbahce bu aralar bir türlü sorunlarını çözemiyor aslında sorun aurelionun gitmesine baglanıyo ama bence sorun kanatlardaki oyunculardan kaynaklanıyor kazım ugur carlos ve gökhan oldukça formsuz kazım iki şık hareketle saman alevi yaratıyor keza ugurda öyle ne savunma yapıyor ne hucüma destek veriyorlar aslında guizanın tek kalmasının nedeni bu 4 oyuncu yoksa orta saha daha rahat ileride bloklanabilir neyse bu maçın üst bitme ihtimali yüksek gençler ve fener goller atabilir çünkü fb defansında yasin hala yeterli değil önderi süpriz yapar oraya monte ederse o zaman gençlerin gol atması zorlasır çünkü daha iyi bir savunmac benim gözümde umarım fener kazanır ve maç en az 2-1 fb üstünlüğüyle biter :)

Chico
20-09-2008, 11:36
Bu maçın üst tahminine tamamen katılıyorum.Fenerbahçe çok zor günler geçiriyor,bunların üstesinden gelmeyi bilecektir tabii ki ve bu Gençlerbirliği maçını bi çıkış maçı olarak görüyorum.

karabela1907
20-09-2008, 14:53
fenrrr her zmn ki gib i gol iyip atıyorda hele bu gün kalede volkan yok kök ten cümbüş şimdi başlıyooooo eger bi sebep olmssa büyük ihtimalle üst olurrrrr

grisly
20-09-2008, 20:47
Tebrikler arkadaşlar................................ Maç şu anda 3-0 oldu....

blackjack
20-09-2008, 21:10
üst maçımız da :won: 3-0 FB :won:

karabela1907
20-09-2008, 22:23
tebrikler arkadaşlarrr muhtemel bi sonuçtu ta fb nasıl gol yemedi anlamdım :D

hollywood29
21-09-2008, 01:17
tebrikler arkadaşlarrr muhtemel bi sonuçtu ta fb nasıl gol yemedi anlamdım :D

bende anlamadım :zuha: ama tek basına üst yaptı birazda olsa teselli etti bizleri