| Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
173 Arjantin - Almanya Maç Sonucu 1 : 2.2 174 Paraguay - İspanya Altı : 1.45 Toplam Oran : 3.19 Arjantin maçına ust mu 1 mi gireyim diye cok dusundum.Biliyorsunuz gecen hafta İngilizler bizi yanıltmıstı pardo paraguay lı yan hakem.Almanları 2-0 dan 2-2 yi gorseydi İngilizler o maçı 90 dk da bitirirdi.Fakat bir yan hakem tum dunya kupasının seyrini degiştirdi.Bugun formda arjantin in elinden hakem bile kurtaramaz bence almanyayı.Almanlar İngilizlere fena fark attı ama maçı 90 dk izleyin hep onde olduklarından kontralarla buldular maçın genelinde ingilizler ustunde ve daha cok gol poz vardı.Valla arjantin bence 1.30 1.40 maç kadar bankodur benim futbol gorusume gore... İspanya cok ama cok kontrollu oyun tercih ediyor elemelerde maçlarını genelde alt bitiriyor.Paraguay saglam defans yapan takım Alt rahat gelecek gibi duruyor.
|
#2 |
|
Co-Admin
|
Bol şanslar kaptan ben oynamayacağım ama içimden Almanların kazanacağı geçiyor
![]() Bol şanslar.
|
#3 |
|
FuMeVip Üye
|
bence 2 maç da tehlikeli..umarım haklısındır fume..bol şans..paraguay atak yapamaz bunda haklısın, ama sağlam defans yapabildiği konusunda şüphelerim var..karşısında muhteşem hücum hattı olan bir takım olmadı..arjantinin de defansı hiç sağlam değil..maçlarını hep hakem hatasıyla bu kadar rahat kazandılar..sadece meksika maçı değil..
|
|
|
|
#4 |
|
FuMeVip Üye
|
selam .. arjantin maçı bence üst olur ispanya da maçı kazanır diye düşünüyorum herkese bol şans.. Dün ki kupon için ise tebrikler bende oynamıştım kazandıkkkkkkk
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |